PIZZA@HOME

PIZZA@HOME Restaurant-Delivery-Take Out

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza@Home. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 12:42 Beste, ik had deze avond een pizza avond met mijn vriendin. Heb twee pizzas besteld bij pizza@home. 1 pizza kebab en 1 pizza fresh medium. Na lang wachten kregen we 2 pizzas. 1 pizza kebab en 1 gewone margerita, dit is niet het genen wat wij hadden b
20 mei 2022 om 19:16 Eten was lekker, zoals gewoonlijk… Is alleen 2de keer dat ik klein slaatje krijg ipv grote… €5,5 voor zo’n kleintje is toch echt wel veel geld!
16 mei 2022 om 11:20 pizza was korst veel te dik en te droog maar voor de rest was de pizza heel lekker de bezorging was heel goed
14 mei 2022 om 20:48 Hele vriendelijke bezorger! Maar eten werd ruim half uur te vroeg geleverd.. lookbroodjes te hard gebakken, pizza hawaï bevatte op elk stuk welgeteld 1 reepje ham en 1 a 2 ananasjes.. triestig deze keer..
10 mei 2022 om 20:41 Tot nu toe is elke bestelling hier naar wens verlopen, maar vandaag was die echt ondermaats. We hebben heel lang moeten wachten, terwijl de tracker ‘10 min’ zei, de pizza was droog, weinig saus/garnituur en keihard + koud.
1 mei 2022 om 21:14 Mini schotel met kaas was niet te eten ! Het was precies al eens gegeten, zo zag het er althans uit Plus het vlees was kort gebakken . Laatste x dat ik dat bij jullie heb besteld !
30 apr 2022 om 23:23 2u moeten wachten, pizza was koud. Wachttijd stond normaal op 30 min
30 apr 2022 om 20:52 geleverd na 1h 50min Pizza’s eerder koud dan warm 1 pizza was niet de besteld Zijn beter gewoon van Pizza@home
29 apr 2022 om 4:08 De Deeppan-Pizza van de chef met shoarmavlees, extra paprika, olijven en mais is voor mij de lekkerste op de markt en tot nog toe onovertroffen!!
26 apr 2022 om 20:19 Geen zalm of garnaal op de pizza alleen tonijn
23 apr 2022 om 20:00 Alles was OK
19 apr 2022 om 22:11 Levering duurde zeer lang, zeker voor een dinsdag. Pizza was niet bijzonder.