PIZZA@HOME

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2524 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza@Home. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2023 om 8:32 Was er op het uur dat we gevraagd hebben. Lookbroodjes besteld met kaas …. De kaas was er niet bij. Kapsalon was helemaal uitgedroogd. Pizza was ok
8 jun 2023 om 20:27 Ik vroeg een kapsalon en kijk altijd uit naar de américaine patates, maar men belde dat die er niet waren en of broodjes oké waren. Ik wist even niet wat zegen maar zei dan oké. Maar eigenlijk was dat dus NIET oké.
4 jun 2023 om 19:31 Was heerlijk
3 jun 2023 om 21:19 1 ster = teveel Verkeerde bestelling! Zeeeer onvriendelijk!
29 mei 2023 om 21:47 Luke warm on arrival, chicken instead of salami
29 mei 2023 om 18:50 Normaal had mijn bestelling om 18u19 geleverd moeten worden. Ik heb mijn bestelling pas om 19u40 gekregen, met als resultaat dat mijn pizza niet meer zo warm was.
26 mei 2023 om 21:30 Meer dan 2 uur gewacht op pizza na 3 telefonische contacten eindelijk ons eten, was het niet wat we besteld hadden niet over te spreken zelfs de 1 ster niet waard
21 mei 2023 om 21:05 Pizza is lekker, chicken wings: de vorige versie is stukken beter!
21 mei 2023 om 17:44 Supervriendelijk! ☆☆☆☆☆☆
18 mei 2023 om 20:57 Lasagna besteld en spaghetti gekregen. De bezorger stobd gewoon bij het verkeerde adres. Zelfs de verkeerde straat. Misschien toch gps juist instellen.
17 mei 2023 om 18:56 2 uur gewacht op koude pizza’s? Zelfs 1 ster is te veel om te geven maar minder bestaat helaas niet.
17 mei 2023 om 10:43 Meer dan 90 minuten moeten wachten en uiteindelijk eten zelf gaan ophalen. Eten was ook al niet meer warm. Jammer.